fredag 30 november 2012

Snart advent!

Jomenvisst, första advent på söndag och jag har minsann putsat fönsterna här hemma i mörker!!!
Jo, det blev faktiskt bra, eller så bra det nu kan bli med våra lite halvgamla fönster...
Blir super när adventsljusstakarna kommit upp i fönsterna och det blir så härligt ljus i alla husen!
Ser verkligen fram emot vintern och julen i år, här kommer lite bilder med vad vi har och skall syssla med i den sista månaden av året!
 
Pappa & mamma bygger pool vid sin lilla stuga, eftersom de tyvärr inte längre klarar av att åka på utlandsemester på egen hand. Men så är verkligheten och nu kan de förhoppningsvis njuta av ett dopp eller iaf sitta och titta på när barnbarnen plaskar i plurret!
 
Ett av mina hjärtan Kricka, hon blir tolv år i maj 2013. Var blev den tiden av?!
Söte Ripip i sin täckjacka ;O)
Har varit i Ullared och shoppat loss, smällde typ 6500kr på massa bra saker och hade en mysig dag med Camilla och SysterYster när vi delade en flaska vin och snackade skit (ja, rent ut sagt!!) i en stuga som vi övernattade i. Gör man gärna om igen, tjoho!
Veckans solskenshistoria kommer här!
En jättesöt katt med värsta underbettet, strök runt vid jobb och var helt förtvivlad och kallade på sin matte/husse. Hade varit där hela helgen och var så hungrig och ensam. När jag kom till jobb i veckan så hämtade jag min kattbur och tog med mej katten till Vetrinärerna på Bruksgården som skulle hjälpa mej att kolla om katten var chippad och eventuellt göra en hälsokoll då jag misstänkte att hon var gammal och såg väldigt dåligt...
Väl där så visade det sig att hon inte var chippad, däremot så kände vetrinären igen katten som hade varit hos dom under hösten för en skada. Katten var 13 år gammal och var både döv och nästan blind som om det inte räckte så hade den knappt något luktsinne heller efter en skada...inte konstigt att hon inte hittade hem. Hade varit på rymmen sen början av november och hade gått iväg ganska långt från där hon bodde.
Vi ringde till matte och när hon kom så visade det sig att det var hennes lilla katt så nu ligger hon säkert hemma vid brasan och värmer upp sig i hemmets trygga vrå igen!
 
 
Ha en härlig första advent på er!

Inga kommentarer: