måndag 29 augusti 2011

Har varit på Bosjökloster i helgen på Jakt & Fiske mässan, det var nog den strörsta besvikelse jag nånsin upplevt under alla åren som vi besökt mässan, mycket mindre och färre besökare helt klart. Men gjorde dock lite fynd och fick köpt nya byxor till jakterna och hunderiet. Alltid något och dessutom så var det iaf uppehåll under tiden vi var där!
Bilden är tagen på en av de bästa attraktionerna på mässan nämligen kaffevagnen!!! Helt klart guldstjärna på detta ekipage...

Eftersom vi var färdiga bra mycket fortare än annars så åkte vi till Revingehed och besökte militär uppvisningen där.
De hade uppvisning av massa olika militärfordon och sedan var det uppvisning med lösa skott!
Det small både här och där...
En helikoter kom oxå och landade bara 50 meter från oss, det blåste en hel del ska jag tala om för er!
De sa att självaste Kungen var och besökte uppvisningen och höll tydligen ett tal som vi missade. Rättsom det var så kom han gående med en hel hop av säkerhetsvakter och  gick igenom folkmassan, fick minsann en lite skymt av honom. På bilden här så finns han strax framför flaggan som finns i mitten till höger.
Jonathan i en av stridsvagnarna!
...och Jennifer på en av stridsvagnarna.
Vi avslutade dagen med att äta arméns ärtsoppa och pannkakor, såklart!!!! För att sedan bege oss hem igen. Så i stora drag har helgen varit hur skön som helst och jag har överlevt min första vecka arbete sedan semestern!!! Vilken tur ;O)
Tjingeling ...

Inga kommentarer: