fredag 22 april 2011

Sol, sol, sol, ljus och värme...tänk så mycket det kan göra för själen!! Mycket gladare och piggare ;O)

Var igår och fick handlat innan alla andra var där, både på ICA och bolaget...sen storstädning i huset, kidsen ovanvåningen och jag resten, torkat golv och dammat. I en väldans fart, han oxå med att fixa nailsen och passa Timsemannen.

Kvällen avslutades i godavännerslag i Tittenté med en jättebrasa och kidsen och hundarna sprang och bara njöt! Härligt!!!!!!

Upp i ottan och var på en låång promenad i skogen med syster yster och pensionathundarna och våra egna vovvar. Vi trodde att vi skulle vara ensamma...men icke sa nicke...några andra var där oxå!!!
Nu har vi varit på loppis i N. Lindholmen, inget som impade men fick en ogräs-skrapa, cykelkorg, fick-kniv(till Jonte) och en virkad duk(!?Valde Jennifer som hon skulle ha på sitt rum?!) med mej hem, syster yster en ny grill för femtio kronor och en annorlunda hörnhylla till blomkrukor.

Nu så är det lite trädgårds arbete som gäller dvs jag skall sola i bade-badestolen och titta på Peter som fixar staket! Det kallas arbetsfördelning!! Zip-It!!!! MoHahahaaa!!


Naijs, livet é gött att leva!!!

Inga kommentarer: