fredag 13 maj 2011

Då har man just avslutat middagen, det blev lite tidigare idag eftersom stora grabben skulle på scout-cykelhajk i kväll. Peter har just åkt iväg för att lämna av honom...usch nu är hönsmamme-genen igång och man undrar hur man ska klara en hel helg utan honom??? Klart att man gör, eller?!
Hoppas bara att vädret håller i sig och att det regnet som skulle komma har kommit vad det ska! Regnade ju en hel del innan i omgångar.
Jennifer hade kompis med sig hem från skolan idag och har bjudit honom på middag här hemma, nu har granntösen oxå kommit in och det leks för fulla muggar på ovanvåningen.
Har precis bjudit in mej och resterande av familjen på kaffe hos J&R. Ja, lite mutor fick jag ge, Peter lovade ta med lite öl oxå!! Så nu väntar jag bara på att mannen med stort M ska komma så ska vi slänga oss på våra stålcyklar och bege oss mot lite-längre-bort-grannarna...
Helgen skall inledas med Ko-släpp i Kävlinge(tror jag det var?!) sedan blir det Malmö Arena på kvällen. För att se och lyssna till Cesar Millan, Mannen som talar med hundar.. ska bli rent ut sagt jäkligt kul och intressant, tjoho!!!!

Nä, haj och ivaj ;O)

Inga kommentarer: