onsdag 19 oktober 2011

Hej, hallå!
Här kommer lite bilder...


Det var ju helt underbart väder förra helgen, och  på lördagen tog jag och joggade en sväng med Kricka...men hon orkade inte riktigt så hon fick bara en liten sväng. Hämtade upp R&I´s lille Crazy så han fick följa med på en långrunda. Vi tog Norrskogsrundan så det blev hela 9,8km! Trodde aldrig att det skulle gå, men nemas problemas!
 Vi hann även med att hälsa på Anette och Vildandens nya kull. Med åtta små vildbassingar...
Så underbart goa allihopa!
 Lite snack, mys med valparna och kaffe såklart hann vi med. Innan vi styrde bilen hem igen.
 Lördagskvällen avrundades med grillat och canasta, som jag & I vann...kändes helt ok, så nu leder vi med 2-0! Det är girlpower ;O)
 Söndagen vegs åt spaande tillsammans med Lena & Anette på The Lodge, vid Romeleåsen.
Jättemysig dag som startade med en powerwalk på Romeleåsen, en runda på strax över 6km. Det varnades för lite lera och ganska kuperad natur!!! Det var vääldigt kuperat(se bilden nedan, där ser ni en av de många stora backarna som vi mer eller mindre besteg!!)
Sedan startade vi med kroppspeeling och vedeldad bastu, för att sen duscha av oss och sitta ute i bubbelpoolen.
Efter det fick man smörja in sig med nån  sorts kropps-smör(!?) och hårinpackning för att sitta ytterligare i bastun...jätteskönt, och man blev len som en barnarumpa!
Dagen avslutades med brunch som bestod av äggaröra, knaperstekt bacon och tre olika sillsorter, lax, grekisksallad, nybakt bröd och avslutades med kaffe och en god chokladkaka.
Tack till Lena som såg till att vi fick en riktigt skön söndag!

 Ännu en kanin har fått sätta livet till.... Vår storjägare Jim har nu gått från harpaltar till vuxna kaniner som han mumsar i sig...man skulle kunna tro att han inte får mat hemma!! Men det får han...
Denna synen mötte mej ute i hundhuset häromkvällen...

Ha en bra dag alla!

Inga kommentarer: