onsdag 12 oktober 2011

Kursavslut på kursen i måndags, ny kurs som startar nästa måndag....alltid lika kul när det är ny grupp som kommer och framför allt vilka sorters hundförare det är! Rekomenderar er att gå in på svedalahundcenter.blogspot.com och kika på vem som tog den ärofyllda titeln Bästa framsteg. Stort grattis Jessica & Rio!

Annars så händer det inte så mycket (förutom allt som alltid brukar hända då!) jag ligger inne med en härlig förkylning, som jag dessutom har lyckats att dela med mej till några kamrater...men jag delar gärna med mej *blink, blink! Mycket i skolan för båda kidsen, i synnerhet Jonathan...men det orkar jag inte riktigt skriva om här och nu.
Vi håller på att byta ut vår oljepanna, det ska bli skönt att slippa den stora tanken på framsidan. och nu skall det fixas i källaren och allt ska kopplas in innan det blir kiktigt kallt ute. Vi har redan hunnit tända fyr i öppna spisen för att hålla den värsta kylan ute.
Det drar ihop sig för Ladies Night och i vanlig ordning så ser vi allihopa fram mot det. Iår blir vi ett gäng på tio personer så vi hoppas på lika kanonbra platser som i fjol...om det kan bli mycket bättre, vi satt ju direkt brevid scenen då!!

Inga kommentarer: