tisdag 9 februari 2010

Inte lika seg idag. Och tur e väl de...
Har varit på Bruksgården och Jim har fått sin årliga vaccination, det gick alldeles utmärkt och han charmade alla som vanligt. Han är verkligen speciell den katten, han strosde runt inne på undersökningsrummet som om han var hemma och strök sig mot vetrinärens ben, som om han skulle ställa in sej. Han e bara för go. Just nu i skrivande stund så är han ute i trädgården och jagar småfåglar uppe i päronträdet. Värsta storjagaren!
Jag har haft telefonttid med läkaren i Bara, som ordnade med blodanalysen för Jonathan. Och nu hade de fått svaren och allt var ok, hans blod koagolerar precis som det skall. Skönt! Nu är det ur världen.
Nu ska jag ta fram dammsugaren och sen blir det en tur ner till Rehab innan jobb. Rensa hjärnan lite, det är ju värsta terapin att gå där och träna. Man snackar lite skit när man kommer dit och sen sätter man på sin ipoden och musiken flödar rakt in i öronen och man blir helt avskärmad från allt och bara är.
Annars har jag mest suttit vid datan och surfat och kollat bloggar och såklart FB, det är beroendeframkallande... Farligt!

Tjingeling...

1 kommentar:

Kim sa...

Det där går över, jag är väldigt trött på FB. Hahah