tisdag 11 januari 2011

Då har man tillbringat åter en kväll på djursjukhuset...känns som om det är läge för klippkort, snart!!
När jag kom hem från jobb så var där något som stack ut från ärret på Krickas mage, tog en närmare koll och jo...visst stack där ut en bit av en metalltråd från suturerna på insidan av magen! Och på ytterligare två ställen stack det ut men inte igenom huden... Bara att ringa till vetrinären och fick en tid i kväll vid 19.00.
Där var i vanlig ordning mycket folk och jag kom inte in förrän vid halvåtta tiden, och dom ville först bara klippa av den tråd som stack ut men det gick inte...sen blev det konsulation på med op och diskussion om att eventuellt söva igen(!!!) och öppna upp precis vid "utsticket" för att fixa till och sen sy ihop igen. Men efter ytterligare diskussioner och konsulationer med andra vetrinärer så blev det bestämt att man skulle sedera och rispa upp ärrvävnaden för att sen putta in stygnet som peta ut och sen sätta ett stygn som höll ihop och hoppas på att det kapslades in som det skall och inte peta igenom huden.
Då ville man sy ihop med vanlig tråd, den som hon fick en allergisk reaktion på(!?) tur att man är lite om sig och kring sig och det blev till att leta upp metalltråd istället. Sagt och gjort vovven blev ihopa tråcklad och på med tratten igen, och nu är det återbesök på måndag för att ta stygnet.
Var hemma vid halv nio och tycker att det finns trevligare sätt att tillbringa kvällen på...
Nu får jag verkligen hoppas på att detta var sista gången som vi ska klydda med detta...(hoppas bara att jag slipper betala den "stora" räkningen, nu när vi vet att Kricka kommer att bli frisk igen...)

Ha en trevlig kväll alla ;O)

Inga kommentarer: