onsdag 15 september 2010

Jaha... då har man återigen varit med Jennifer hos läkaren i Eslöv. Och...håll i er nu, det var fortfarande inte bra!!! Tröttsamt.........
Nu kommer det att skickas en remiss till Trelleborg för att operera bort röret, som då är till för att hjälpa till med att "dränera" bort vätskan bakom trumhinnan. Fråga mej inte men i detta fallet så har tydligen röret fått sig en bakterie inne bakom trumhinnan som då varken kåvepenin, "det stora kavalleriet"(kur två då) eller Bactrim heller för den delen tar död på!
Jag börjar oroa mej för om hennes hörsel kommer att ta skada av detta?! Vi få la se...

Tebax till mitt data problem...
Har idag varit på affären där vi köpt våran dator, det visade sig att det var tre års garanti på skärmen och det är typ fyra veckor kvar tills att den går ut. Snacka om att vi hade lite tur, vilket vi inte brukar ha med "tekniska"grejor.
Sååå i slutet av veckan skickar Samsung ut emballage och returporto sen tar det ca 1-2 veckor innan man får den i retur om det nu inte är så att dom anser att det är yttre åverkan som orsakat att skärmen lagt av.
Man kunde ju iofs välja om man ville ha en begagnad skärm som var reparerad efter ett fel eller om man ville reparera sin egen skärm....!? Fattar inte hur man skulle kunna välja en annans fd trasiga skärm som har reklamerats tidigare!!! Nä klart att vi vill ha vår egen tebax!


Nä nu har jag barrikerat Peters dator tillräckligt länge, bara en snabbis inom på FB, sen kanske han får den igen!

Kram på er Alla ;O)

1 kommentar:

LCHF sa...

:( Det var inte kul det med örat.. hoppas att det löser sig snart.

kram kram