onsdag 23 februari 2011








Okey, då har tre av mina semesterdagar bara rusat iväg...har varit kass på måndagen...inte kul alls!! Men någonstans måste det onda komma ut, eller hur?
Varit på ridskola i dagarna tre med Bella och Jennifer och en klasskamrat. Har varit superkul och tjejerna är kanonnöjda, tyvärr så avslutades dagen med att ett av barnen i samma grupp blev sparkad i ansiktet!! Usch det hade kunnat gå riktigt illa, vet inte hur det har gått men barnet blödde både näseblod och lite från munnen...och jag fick mej en lite springtur och jaga häst. Det gick inte vidare bra men det löste sig tillslut iaf. Och alla fick pratat om det vid en lite samling efteråt i fikarummet. Usch ja som det kan gå, men det är väl som i alla andra sporter eller intressen att det kan gå fel och risker det finns det överallt.
Dagen avrundades med en liten pysselsittning och töserna fick klippa och klistra lite med foton på de hästar som dom ridit på under dessa dagarna, för att sedan laminera deras konstverk.
Nu har de just fått i sig lite lunch och jag ska kasta deras kläder i tvätten och kidsen i badet...

Gårdagen var jag och M hemma hos I-M för att fixa lite med B´s avtackningsbok, det var vansinnigt kul och vi skrattade så man fick kramp i magen!!!! HahHaaaa kan inte ens skriva här vad vi gjorde!!! HihiHii!!!! ;O) Och en kanongod middag blev vi bjudna på och en chokladkaka som var guuuudomligt god

1 kommentar:

nettan sa...

ni måste haft jätte kul eftersom du var full av glitter...... kram på dig