torsdag 18 mars 2010

GÖTT! Har fått ny energi genom att ha varit hos "Snälla" Petera och fixat mina nagler. Dom blev jättefina och så klart en massa skit snack!! Och kaffe...
Med min nya energi så stack jag och Peter till banken och la om det stora lånet på huset, det blev rörligt med räntetak i tre år. Det blir nog bra.
Ska dit nästa vecka igen och prata lån, vi har ju flytta upp tvrummet på ovanvåningen och ska förhoppningsvis få gjort vid bjälklagret och nytt golv i tvrummet, en öppen spis och nytt på väggarna. NICE!!!!

Ska strax sätta igång med middagen, panerad fisk potatismos och gröna ärtor, ymmie.
Först ska jag bara titta på Jennifer som dansar till Billie Jean med M. Jackson! Han ääääger säger hon! Blev liiite skraj när hon sa att Mickaels läkare hade dödat honom med en spruta och att han var dum!! Sen i nästa andetag säger hon Mickael Jackson är jättebra och han ääälskar barn...(fick bita mej i tungan för att inte säga nått dumt!!) Hahaha...

Tjoho!!!

3 kommentarer:

LCHF sa...

Men hon är ju så goo! Ska bli kul att träffa henne på söndag!

JonteJenna sa...

Hahahaa, ja ibland säger dom de mest förvånande saker, eller hur!
Hon ser verkligen fram emot kalaset, och har just precis själva!!!! packat in Viktors två paket och skrivit på dom enligt konstens alla regler.
Kram på dej, vi ses;O)

Kim sa...

jadu.... vem litar du mest på.. ditt barn eller mediacirkusen?.. det är frågan, det. hahahaha. oavsett vad så var han en bra artist och det verkar din dotter också vara! :-) // Trevlig helg!!