torsdag 4 mars 2010

Usch, usch har bara haft 18 grader varmt i huset under eftermiddagen... BBbbrrrrr!!!

Oljan hade tagit slut, inte bra. Men Peter har varit nere och köpt disel och fyllt på lite, så nu börjar temperaturen att höjas har faktiskt fått 21 grader nu.

Vi har ju varit utan någon fast telefoni i snart 1½ vecka nu och börjar bli gaaaaanska trött på detta nu. Men i morgon så kommer det en kille som sak kika på våra "trådar" och se vad som felet är. Vi har ju grävt av kabeln på två ställen först när vi var nyinflyttade och sedan en gång till när vi dränerade runt huset. Men det är lagat enligt konstens alla regler och det bör fungera utan några som helst anmärkningar. Ja, ja vi får väl se..
Lillgrabben ska klippa sig imorgon, sen blir det handbollsträning och jobba hos syrran(kanske). Vet att vi ska snylta in oss på käk där i alla fall, Tompa hoppar av glädje hahahaa!!
Färga våra bryn och kanske göra lite slingor i mitt hår, hade ju tänkt att klippa av det men Jonathan (min personlige rådgivare när det gäller håret!!) tyckte att det var finare som det var...

Nu ska jag dricka mitt nybryggda kardemummakaffe och slagga framför tv en stund, man är ju gräsänkling i kväll. Mannen på styrelsemöte...

Kram, kram!!!!

Inga kommentarer: