söndag 23 november 2008

Trevlig helg ;)


En sån trevlig kväll vi hade på våran spa-kväll hos Nettan. Mycket gott vin, ost och trevligt sällskap!
Vi hade så kul som bara vi tjejer kan ha med massa skratt och snack. Det blev en sen kväll och väääldigt svårt att få tag i taxi hem, eftersom de flesta var på Törringelund där det var dans.
Så vi fick efter ett tag fatt i Christian som snabbt kom med sin vita släde, och vi åkte hem till den varma sängen.( Jag i min och de andra i sina, insåg att det kunde misstolkas annars-skratt)
Imorse så insåg jag att jag "nog" hade druckit lite för mycket vin i går och huvudet var något tungt men ur sängen kom jag och 8.30 var det dax att gå till Lilla Svenstorp, där vi skulle ha loppis.

Det är sista loppisen på gården och sen ska det städas och det kommer nya ägare.
Det är ganska vemodigt faktiskt både mamma & pappa har det kämpigt med en del saker privat och dessutom lika jobbigt att behöva överge sin gård efter snart 20 år.
Det är inte alltid livet är snällt mot en, tyvärr... (kommer att skriva om det någon annan gång...)
På loppisen kom det inte så mycket folk som vi hade förväntat oss men det berodde nog på vädret, många var nog hemma i värmen och mös istället. Men något fick vi sålt och de andra gångerna gick det bra med försäljningen. Först gången fick vi in 4000kr och andra 6000kr så det är inte fy skam.

Imorgon bär det av till Ullared, då ska det införskaffas lite julklappar, kläder och annat kul. Jonathan ska följa med dit och kolla kläder det är lättare att han själv väljer annars blir det bara hängande i garderoben. Han är sådär intresserad av att shoppa med mamma, moster och mormor;)
Klockan ringer 04.45 i morgonbitti - en okristlig tid att stiga upp på!!!!!!!

Gekås here we come!!!!!

Inga kommentarer: