måndag 15 juni 2009

Helgen snabbt över :O(

Herre gud vad helgen bara springer iväg, men så är det väl när man har det trevligt.
Helgen har inneburit en hel massa aktivteter både Jonathan & Jennifer har varit på kalas, Jonathan har varit på Tosselilla med Harry och scouterna. De 15 bästa säljarna fick ta med sig en kompis dit tillsammans med ledarna och Jonte blev medbjuden av Harry, trevligt! Så vi tog av Jonathans gips i fredags och satte på ett handleds stöd istället, det gick riktigt bra trots att han var rädd att det skulle göra ont.
Lördagkväll var det kalas för Tompa, han fick trisslotter, dock ingen vinst.
Och Peter har varit duktig med vår uteplats, den är snart färdig, kanske han lyckas med att få den färdig innan midsommar som han har sagt??
Har oxå varit och gratulerat Nettan som fyllde år i söndags, hon fick två ljuslyktor att hänga i trädgården och så klart sitt resekit inför Sydafrika resan, som då åkte på i går. Vi é inte alls avundsjuka!!! JOOOOO...
Idag har jag varit uppe med tuppen eller kanske till och med innan, klockan ringde vid 4.30 och jag hämtade upp mamma & pappa kvart över fem i morse. Dom ska på tredagars kryssning på Göta Kanal, dom såg verkligen fram emot detta. Så vi har Trixi här nu dessa dagar och hon blev så glad när hon fick träffa kattorna Isak & Jim, hon älskar att tugga på dom som små pipleksaker, ja dom är precis likadana och tuggar tillbaka.
Ska kissa hundarna och sen sticka med scootern till jobb, konstigt att ha så mycket tid till man börjar jobba på morgonen. Det är det inte annars, kanske ska ställa klockan tidigare så man har lite mer tid på morgonen innan jobbet? Nej, tror inte det dom där minutrarna i sängen på morgonkvisten är ju så sköna, nej jag går nog upp i vanlig tid och stressar lite istället ;O)

Tidiga morgonkramar och visst stämmer det Morgonstund har guld i mun...

1 kommentar:

Kim sa...

Kul o ses om än en liten stund.. men unerbart är kort!! HAHA!!! Nu ska jag sova..