söndag 16 augusti 2009

Skolstart i morgon!!

Hmm, då var detta sommarlov slut, vad sommaren har sprungit iväg. Men har det verkligen varit så skön sommar? Jo skön har den varit men inte mycket till sommarvärme inte. Solen har verkligen fått kämpa för att vara framme mellan molnen.
Skola i morgon för den stora grabben, mellanstadiet, det är inte klokt! Och på tisdag för lilltösen, som blir skoltös, förskoleklass minsann ;O)
Idag har Jonathan haft sitt tioårskalas på Laserdome, det var riktigt kul för killarna. Inga skador men dom var helt genomsvettiga när dom var klara efter 2x20 minuter. Sedan blev det varmkorv och läsk, som avslutning glass och godispåse. Det sved lite i plånboken men det var värt varenda krona!
Fast jag tyckte att vi hade ganska kul i fjol då vi hade lånat två fyrhjuliga motorcyklar som vi åkte runt på i terrängen oxå!!! (Eller var det bara för att vi vuxna fick leka lite med? Kanska troligt!)
Jag vet att jag lovat lite bilder både från husvagnssemestern, gräsklipparracet och från syrrans bygge och nu måste jag ladda in bilder från mamma & pappas "lilla" stuga som dom ska ha vid sitt trädgårdsland. Det kommer snart!

Ha det bäst ;O)

Inga kommentarer: