söndag 13 december 2009

Lussevaka

Har fått in granen idag, den blev jättefin och vi har värsta julmyset här hemma!!!
Jonathan har ganska ont i sin arm och jag har ringt jobb att jag är hemma i morgon så han får ta det lite lugnt, har så ont den stackaren. Trots smärtlindring så hade han svårt att somna nu i kväll, vi får se hur det är i morgon. Han ska ju tillbaka i slutet av veckan och bli röntgad igen, återstår att se om han måste operera bort den lösa benflisan.
Annars har vi haft en mycket trevlig lussevaka här hemma hos oss idag, med glögg i olka varianter, choklad, pepparkakor, grönmögelost och den stora finalen med grillad korv med bröd och alla tillbehör. Jättekul med trevligt folk som var här.
Vi fick även till det med ett litet luciatåg med två lucior och två tärnor en pepparkaksgumma(som var en pojke) och en riktig pepparkaksgubbe. Dom sjöng så vackert allihopa både Luciasången, Små tomtegubbar, Tipp tapp, Blinka lilla stjärna och Jag såg mamma kyssa tomten... Gulligt på hög nivå!!

Nu ska jag se till Jonte som inte riktigt kan komma till ro, kan inte hitta någon bra ställning att ligga i med sin inpackade arm ;o(

Glad Lucia allihopa ;o)

2 kommentarer:

nettan sa...

tack för en trevlig kväll... kram

Kim sa...

Nu får ni se till o friska till er till jul!!! Inga mer olyckor o inge mer....sk utgifter... Kram!