måndag 22 juni 2009

Äntligen Nettan hemma igen ;O)

Har äntligen fått hem min "storasyster" från Sydafrika, väntar med spänning på att få höra deras redovisning från deras stora äventyr och Palles jaktspänning...
Har varit på Nettans blogg och "lånat" ett par bilder från deras stora äventyr, tyvärr så gick vissa inte att ta hit men några gick, så se och njut!


Detta var tydligen den enda elefanten som Nettan fick se och den var inte ute i det fria utan (tror jag ?) på området där de bodde.

Har tyvärr lite dålig koll på vad detta är för sorts djur, men Palle ser lycklig ut. Dom hade sett väldigt många olika djur på stäppen. Apor, Zebror, Giraffer, Strutsar, noshörning, Flodhäst och Kolibri är några djur som dom såg. Och dessutom stora "träd" av Julstjärnor...

Här har Palle skjutit en Kudu. Vilka fantastiska horn! Dessa djur är Afrikas näst största antilop, efter Älgantilopen. Hanen kan ha en mankhöjd på 150cm och väga över 300kg!! De håller mest till på halvöppna skogssavanner.
Jag har köpt mig en spikmatta!!! En Yantra matta, den är härligt lila med en farlig massa piggar på! Men jag är lite tveksam till om den gör någon nytta eller har någon effekt? Har testat den i 4-5 dagar nu och trettio minuter varje gång. Jag får väl testa lite till och se hur det går. Visserligen så somnar jag som en stock efter att jag legat på den, men sömnen har jag definitivt inga problem med... ( inte så mycket av nått annat slag heller för den delen iof!!?)
Nu ska jag gå en lite minirunda med vovven och kanske, kanske gå och hämta Peters cykel på jobb. Mitt jobb då och int hans inne i stan!
Ha det bäst!!!





1 kommentar:

nettan sa...

skönt att höra att man är efterlängtad...
inga ord kan ersätta det vi upplevt man måste vara där .... och elefanten den är i trä....hihi..
kram