söndag 7 december 2008

Julglögg hos Olssons i Vinninge.

Har kommit hem från en väldigt trevlig kväll hos Nettan och Palle i Vinninge. Vi har druckit glögg i fyra olika sorter och kardemumma kaffe(det var riktigt gott kaffe Palle, får nog handla hem lite kardemumma i morgon!) Till detta bjöds det på pepparkaka med fin-ost, godistomtar, klementiner, saffransmuffins, spettekaka och after eight. Inte dumt alls. Och så fick vi kika på Nettans garderob, den var ju jättebra där kunde man gå in i den och ta fram kläder. Får nog ta ett snack med Mannen i Mitt Liv om att ändra om i vår garderob!!
Är inte Kricka söt, vi var hos Katta på Zooab och de hade såå söta tomte luvor till hundar, kunde inte låta bli att testa en på henne. Visst blev hon söt(det är hon visserligen annars med, men det blev en kul bild!) Rätt kul eftersom lösöronen på mössan var i exakt samma färg som Krickas egna men mycket mindre.
Vi köpte en Hund-julkalender till Kricka oxå, den var kanon många olika kex varianter för varje dag, och Kricka tycker att vi kan öppna flera gånger om dagen!!!!(smart hund)

Kram på Er allihopa, nu ska jag bänka mej framför tvn en liten stund innan det är dax för sängen!

Inga kommentarer: