måndag 30 mars 2009

Måndag!


Fin matbild på Axa och hennes valpar. Dom är så söta att man inte kan sluta titta på dom, och det låter så mysigt och gott när dom suttar.


Även Tim vill känna lite på dom!! Han tycker oxå att dom är så fina. Och säger "- Dääääää!"


Så här skönt tycker Anette att det är att få gjort vid sina fötter ;O) Men nu kan hon iaf njuta lite av det, innan kunde man knappt närma sig hennes fötter över huvud taget.
Nästa gång vi spaar, ska vi njuta riktigt tillsammans med vin och god mat, som vi alltid brukar. Denna gången blev det ju inte som vi hade planerat riktigt eftersom Axa skulle till att valpa.

Annars har dagen varit lugn, jag har varit med mamma på Minnesmottagningen där hon ska vara med på ännu ett nytt forskningsprojekt med alzheimers vaccinationer. Idag fick hon gjort en lumbalpunktion för att tag prover på ryggmärgen. Jennifer var med och det lättade upp stämmningen lite och hon charmade alla sköterskorna, och enligt Jennifer var det ett riktigt bra ställe att följa med till eftersom man fick både kaka och choklad där. Inte dumt;O)

Kram på er allihopa !





1 kommentar:

Vildandsmamman sa...

Nu har även vildandsmamman hittat hit.... Passar på att stjäla någon bild av Axa - kanske det går att länka direkt till filmen oxå - får prova!
Kramkram