onsdag 27 maj 2009

Som det kan bli...

Som det kan bli... ja igår när jag var på väg till Trelleborg för att träffa Jonathans logoped, så ringde morfar & sa att Jonathan hade gått av bussen vid centralskolan och haffat morfar vid dagis. Han hade så ont i sin arm efter att fått en boll på armen på gympan i skolan. Han fick skjuts hem till moster och senare kom jag dit, då hade han ännu mer ont och hade varit hos sjuksyster på skolan men hon tyckte att han skulle vänta till dagen efter för det hade nog inte hänt något med armen. Men efter att vi ätit middag så var det värre och vi bestämde oss för att åka till jourläkar mott. i Trelleborg. Satt och väntade en stund och fick tillslut träffa en läkare som defenitivt inte trodde att den var bruten (läs ; att vi tog upp en akut tid som någon som behövde den kunde fått istället...) men han fick väl röntgas iaf, typ.
Och mycket riktigt så kom läkaren tillbaka efter att haft tittat på bilderna och konsulterat någon annan ( nu var det lite annat ljud i källan minsann!) och visst var den bruten och på två ställen dessutom! Strax nedanför "knycken" på handleden var båda benen rakt av men dock ej ur läge. Så det blev gips i tre veckor... Kul - NOT...


Denna bilden är sååå fin, måste sätta in den & visa (fast jag nog redan gjort det )



Bilder på trappan som Peter har gjutet, det kommer att bli bra. Så småningom iaf!!






Så här såg det ut innan han hade gjutit. Han bytade lite "rullegräs" mot denna underbart fina(!?) gjutjärnsbrunnen som kommer att ta hand om allt vatten från det blivande vattenutkastet som kommer att sitta på väggen i bakgrunden. Han kan om han vill och bra blir det oxå ;O)

Har varit på boxningen och minsann om det inte var Patrik som höll i träningen idag, nu blev man rejält svettig igen...
Vägningen idag vill jag helst inte tänka på +0.9 kg, suck...
( har nog ätit för lite och tränat för lite - skärpning till nästa vecka fröken!!!! )
Ha en bra kväll & kramiz på er ;O)




3 kommentarer:

Sarah sa...

Oj oj....bruten arm. Men tre veckor...vad lite det lät. Men visst, allt går ju framåt sen man själv var i ropet. Kul att få se gjuteriet....*ler* Peter är duktig!!!! Krama om familjen och en extring till Jonte. Kram

nettan sa...

du har drukit för mycket innan.. så är det alltid en tröst... vätska väger mycket..
på lördag blir det smal mat..nästan...
pok SYSTER STOR

Kim sa...

Nu får det väl räcka med sjukhus för er del tycker jag. Varför finns det inte friskhus? Fin trappa, den sitter som gjutet på huset! You have a "Handyman"... haha kram till er alla o var rädda om er nu!