fredag 13 november 2009

Överraskning!!!

Har varit ledig idag, som sagt och Vellingebadet fick sig ett besök av oss allihopa. Mamma & pappa, Bella, jag, Jennifer & Jonathan och en klasskamrat till honom. Det badades hej vilt, i vanlig ordning och naturligtvis kaffe, smörgås och fikabulle -MUMS!!

En tur till Bunkeflostrand för ett besök hos Vildandsmamman och hennes goe´gubbe Ola, det blev både kaffe, glass och choklad där.
Hem och fick Jennifer i säng, hon somnade redan i bilen. Och nu är Jonte plus kompis bänkade i sängen och kikar på film och jag ska sätta mej framför tvn med en liten mugg glögg!!! Jo, det är sant blev sååå sugen på 2009 års glögg med mandarin. Får se om den är god, det låter gott iaf!

En annan nyhet är att Syster Yster´s Axa hon är minsann dräktig och det ser ut som om där är ca fyra stycken i hennes lilla mage, som dessutom inte är så liten. Vi hade blivit förvånade om där inte hade varit något, hon har både tjockat på sig och äter som en "dräktig hund" mao. som om sista måltiden var hela tiden, kräkt och är jätte kelen och flåsar hela tiden...
Gå in på Vildandsmammans hemsida så får ni se en massa fina bilder och annat intressant där!!


I morgon måste alla rösta på Olas lag i Körslaget, Vildandsmamman´s grabb Martin är med där och så klart vill vi att dom ska vinna, eller hur. Så se till att rösta så att dom vinner ...

Telefonnummer : 099-40 202 // Eller sms:a Ola till 72 400


Ha en skön fredagkväll, jag har förresten makten över tv i kväll med ;O) ;O) // Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart det ska röstas

Kim sa...

Blossa glöggen 2009 e jättegod!! Beställningsvara men jag hitta den på Jägers. och: Ola ska vinna, såklart!