tisdag 13 januari 2009

HLR

Har varit på HLR utbildning idag på Öppna Förskolan. Det var mycket intressant och lärorikt, jag gick densamma för fem år sedan och det mesta var sig likt förutom kompressionerna och inblåsnimngarna. Nu skulle man blåsa fem gånger först sen 30 kompressioner, två blåsningar, 30 kompressioner, två inblåsningar osv.
Det allra bästa var att det var samma på både vuxna och barn, så mdet är lättare att hålla i minnet!
Det är dax att uppdatera varannat år så vi lovade att återkomma för uppföljning, det var en mycket duktig tjej som höll i kursen och hon var väldigt intressant att lyssna på.
Kaffe och fastlagsbulle, som jag dessutom hade "råd" med enligt VV eftersom jag cyklade en timme i em.
Ska bli spännande att se hur mycket vågen står på i morgon på invägningen! Faktiskt!!!
Annars inget jätte nytt, ledig i morgon ska lämmna kattorna Isak och Jim på Bruksgården för kastrering inget billigt kalas(kanske inget kalas heller för den delen??) Varken för oss eller dom!
Förstår inte varför Peter viker sig i smärt känslor när jag talar om kastreringen som man gör ganska enkelt.
Bara bedövar och snittar, ploppar ut och skär av, inget konstigt med det dom e´ju bedövade och känner inget. Dom behöver inte ens tratt eftersom killar inte "är så smarta" att dom fattar, det är inget som varken stramar eller spänner eftersom man inte ens syr ihop.
Kan inte förstå hur han menar??!!

Nu har mannen gjort te och vi ska titta på House, ett av våra favvo program.
See you later alligator...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men Peter e lite känslig och gnällig.... *skrattar* Kram

Anonym sa...

heeej!! jag har hittat hit för ett tag sen, har bara varit lat och inte kommenterat! Kul att du bloggar! Min kisse oscar slickade sig jätte mkt, är kanske olika? inte vet jga. Ha det så jätte bra! kramisar Renée

Anonym sa...

vilken gnäll karl du måste ha.. han vet inte hur det är att födda barn...
kram på dig

Kim sa...

Pojkar är pojkar, hela livet, och dom vill ha sina dyrbara kulor kvar i sin kulpåse, eftersom dom spelar kula hela sitt liv. En tom kulpåse = inte vara med o leka. Så e det.