torsdag 29 januari 2009

Hundvakt

Jaha, då stack syrran med familj till Lalandia i Danmark i morse. Hoppas att dom får kul, Jennifer var ganska besviken att hon inte fick följa med dit!!
Och vi har alla hundarna här hos oss, men det är bara trevligt ;o) Har just varit ute en runda på ungefär en halvtimme, vågade inte gå för länge eftersom Chila är lite halt och Duva inte helt kry. Men nu ligger de sover så skönt i soffan, ja du läste helt rätt - det är jätte mysigt med vovvarna runt omkring sig, det värmer gott.
Idag har vi varit i Eslöv och besökt öron-näsa-hals specialisten, en mycket trevlig läkare som helt klart såg att Jonathan hade polyper som borde tas bort och mandlar som dom skulle "karva" bort lite på. Man har nya rön och nu tar man inte bort mandlarna helt och hållet som dom gjort på både Peter och mig. Så han skulle skicka iväg remissen till Ystad imorgon fredag och i nästa vecka borde vi har remissen här igen sen var det bara att vänta på operations tiden. Lätt och smidigt kommer helt klart att söka mig till Eslöv eller Lund nästa gång oxå.
Nu så ska jag sätta mig i soffan tillsammans med hundarna och dricka en kopp te, ikväll blir det ingen cykling. Det fixade jag i morse!

Tjingeling...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Sitter här i stugan med en massa öl på bordet.
Krama om vovsarna från oss.
Vi hörs imorgon.
Det är väl märkligt att man bara har varit borta knappt ett dygn och redan saknar syrran hmmmm.

Kim sa...

Jag sa ju att det är bra i Eslöv. Inte tråkigt alls! Ha det bäst, vi ses i helgen! / Kram!

Anonym sa...

Härligt Camilla!!!! Snabbt och lätt!! Så det ska vara!!! Kram