onsdag 28 januari 2009

Jippie!!!

All hård träning med motionscykel och boxning har verkligen gett resultat, idag var vågen på minus 2,3kg, och det är jag jättenöjd med. Så nu har jag totalt gått ner 6,5kg, det är dock en hel del kvar att ta på men det är en bit på den långa vägen. Det är bara att kämpa på;o)
Tro det eller ej men jag har fått en tid till en öron-näsa-hals specialist åt Jonte redan i morgon!
Det hade jag aldrigt trott, och visst det var en del turer innan jag kom rätt. Började med Slottsstaden och där fick man bara komma till om man varit där innan (det har vi men hos en annan läkare!) annars var man tvungen att ordna en remiss för att få lov att komma till!
Ringde till en specialist i Höllviken - där var det aldrig nån som svarade, ringde HMC i Svedala där kom jag bara till telefonsvararen sen bortkopplad(!?), ringde Marschalls mottagning - där fanns ingen som svarade där heller, de brukar ha telefonsvarare men dom har kanske inte mottagning i Svedala längre (vad vet jag, går sällan dit ju!). Sen ringde jag till Dr Bertzys mottagning och han hade tydligen skadat sig och tog inte emot akutfall och hade telefon tid 11.30 ( och så länge kunde jag inte vänta; såklart detta skulle ju skett IGÅR!). Sedan sa en av mina tappra arbetskamrater att jag borde ringa Bokskogens vdc, sagt och gjort och tänka sig dit svarade de efter att jag stått i kö kanske 3 minuter! Och fick prata med en jättekär dam som sa att det tyvärr skulle ta ett bra tag innan vi kunde få en tid hos dom, MEN jag fick ett nummer till Carema i Lund som tydligen är specialister och om de inte tog emot oss så kunde jag ringa tillbaka till Bara och få en tid! Jag fick sitta i kö kanske 20 minuter men skam den som ger sig, och tänka sig de har mottagning i Eslöv (lands ände?) oxå och där fickvi en tid I MORGON !!! Hallå hur funkar det ???
Vem vet, jag är iaf jätte glad att jag fick en tid så fort, sen får vi se hur det går.
Fortsättning följer...
Hur ska jag klara av dessa dagarna nu torsdag till söndag är Syster Yster och familj bortresta :o( till Danmark, Lalandia. Men hon ska ta med mobilen så vi får nog pratat ändå ;o)
Vi ska passa deras vild-djur!
Jo, en jätte viktig sak till Syrrans hund Duva hade mot alla odds bättre provsvar än på länge, jag blev sååååå glad. Så nu ska de ta bort en del ytterligare av kortisonet och avvakta ytterligare två veckor. Måtte det gå vägen, hon e´ju så himla go´hund. Hon äskar allt och alla!

Ha det gott...


3 kommentarer:

Kim sa...

när jag kolla din blogg igår så trodde jag det var min.. samma rubrik!? I alla fall, Eslöv är inte lika skönt sedan jag flytta därifrån, men om ni ska till specialisthuset så kan jag gratulera, har bara hört goda betyg! Lycka till!

nettan sa...

dom är bäst.... vänen.. lång väg ditt men ta en sväng inom logopeden oxå och tjata så är ni snart på G.. helt underbar mottagning....har gått där med båda barnen...
och du bara för att lilla syster yster är på lands flykt så finns det fler som du kan ringa......
och du... grattis....till ett steg närmre!!!!DU VET VAD...
pöös o kram din vän N

Anonym sa...

Vad härligt att höra!!!! Keep us updated!!! Kram