lördag 7 februari 2009

Skogstur

Kvällen igår gick i lugnets tecken, vi avnjöt en mysig middag. Anette och jag åt sushi och Emma och Nina kinamat. Allt smakade fantastiskt gott!
Sen blev det bubbelbad i trädgården, inte helt fel det heller. Lite foton blev det med, men dom får jag sätta in senare för Nina har inte mailat dom än...
Efter badet tittade vi på Mirrors en film med Kiefer Sutherland (han ser ganska snygg ut enligt mig...) skräckfilm och vi satt mest med filtar och kuddar famför nyllet!!! Men bra var den, spänning hela tiden och det var lite svårt att titta i spegeln när man skulle borsta tänderna innan sängen ;o(

Hade en liten sovmorgon, och sen var det meningen att Jonathan, Jennifer och Bella skulle följa med mormor och morfar till mässhallarna och gå på lantbruksmässa och kika på djuren. Det blev lite ändrade planer då Jennifer hade 39 graders feber i morse och fick så klart stanna hemma.
Men Jonathan var helnöjd med turen och kom hem senare på eftermiddagen, nu har han åkt till Edvin och Frida för att leka lite... Man kan ju inte vara utan lek på helgen, fattar du väl...( som han sa!)
Jag, Syrran och Nettan dejtade i skogen med vår fyrbenta flickor, Duva och Axa fick snällt stanna hemma. Axa har ju blivit parad och både kräks och är jätte hungrig och trött, och Duva är ju som ni vet inte riktigt kry. Vi fick iaf pratat en hel massa under turens gång och det är så skönt att få "flabba" lite och dessutom vet man att det vi pratar om stannar helt och håller oss emellan. Vi kan kanske lösa all världens problem under våra turer, vem vet.
Vi var ute gott och väl en timme och fick ihop 7400 steg, enligt kalkulatorn på stegraknare.se så hade vi gått ca 5.5 km och haft en genomsnitts hasighet på ca 5-6 km/tim !! Ganska kul att veta tycker jag!
Nu kom Peter hem från byn och har hyrt en film som vi såg en liten snutt från på tv i morse vid frukosten, den heter The invasion med Nicole Kidman och Daniel Kraig. Handlar om att något fruktansvärt har anlänt till jorden och anfaller oss när man sover, förvandlar oss till själlösa replikanter, en slags slavande robotmänniska... Okidoki, nu när jag skrev om vad den handlade om insåg jag - kan det verkligen vara nått?????
Vi får se, den verkade väldigt spännande i morse iaf, där kändes det mer som om hur långt en mamma kan gå för att skydda sitt barn och verkade bra mycket mer spännande.

Nu ska det göras käk, det blir kyckling filé med country potatis, spetsade med olivolja och goa kryddor. Sedan till filmen grönsaksdippa och pepsimax. Nina hade någon ny blandning som var mager och god med hackad rödlök och filadelphia den extra magra sorten. Faktiskt både god och nyttig, tänk att något kan vara det!?

Ha en trevlig kväll Alla och krama om varandra...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad är country-potatis??? Sen får ja la fråga syrran om dipp-receptet.... Ni verkar ju haft mysigt hos syrran.....men en saknades, tycker jag.... *blink* Kram