måndag 6 april 2009

Ladies Night...

Då har man bokat bord till Ladies Night i höst, det ska bli såååå kul. Vi var några tjejer som var där i fjol och det var kanon, men då satt vi längst bort uppe vid "taket". Denna gången ska vi sitta på golvet och äta middag och vara med på efterfesten, inte dumt!!!! Längtar redan...

Kurs idag, dom är jätteduktiga och det är vansinnigt roligt. Torsdag nästa vecka är det dax för fortsättnings kursen och jag hoppas att det är riktigt mpånga som anmält sig dit. Kul att träffa alla "gamla" kursare!!

Första dagen på påsklovet för Jonte och han har haft med sig en klasskamrat Hanna på påskfesten på ÖV, det hade varit kul och de målade ägg och åt påskmat. Sedan var han på Grabbgympan med Hasse på svedala GIF, det tycker han är kul. Han är jätteduktig och de ska snart ha uppvisning!

Dax med nya nagler i morgon, tror att det blir svarta franska denna gången med nån litet bling-bling sten på två nagler!Visar bilder i morgon.
Har just kommit hem från syrran, har vaxat Lena och Anette, och syrran vaxade mig. (vi hann inte med oss på spakvällen!)
Borde vara hemma med Jennifer i morgon, men vi har inga vikarier på jobb så hon får vara hemma hos mormor och morfar istället. Hon har feber och troligtvis öroninflammation, så hon har varit hemma från dagis idag. Tråkigt att man inte ens ska kunna vara hemma med sjukt barn, det borde vara familjen som är viktigast men man ska vara så himla präktig och tycker att ingen ska behöva vara inbeordad på sin enda lediga dag! ;O(

Nej, nu är det kissetur för vovven och sen nanna kudden. // Kramiz

2 kommentarer:

Malin sa...

ingen som ringt mig..../Malin

Renée sa...

Inte mig heller ;)