söndag 5 april 2009

Solen skiner!!!

Äntligen har solen tittat fram, igår hade vi gäster och då var jag inne hela dagen typ och alla andra ute och fixade i trädgården och dyligt. Men inte jag inte det var städa och laga mat, duka och fixa... Så dumt att jag inte var ute iaf!!! Fick en stund på kvällen då det fortfarande var nått så när skönt sitta med gästerna och Peter och dricka en kaffe latte med hasselnöt( tack Nettan & Palle!) essens i, mums det är såååå gott!! Vi satt där under vars en filt och tittade på kidsen som hoppade på studsmattan.
Så idag skulle ju jag vara ute i det soliga vädret, det fattades bara en sak - solen!!!! Men skam den som ger sig, jag stack med syrran och mamma till Staffanstorp och köpte trädgårds möbler till föäldrarnas balkong, jätte fint var det.
Vi hade vissa problem med att få in det i skuffe på volvon, men , men vi ger oss inte så lätt. Mixtra lite fälla ett säte - fan det går inte, vad göra?? Jo, vi tar bort allt emballge och vips så fick det plats!! Kanon, sen hem och montera ihop det och in på balkongen!
Grilla korv hann vi oxå med hemma hos syrran och Tomas, det är aldrig fel ;O)

Mer då? Jonte sover över hos moster och morbror, ska följa med till ÖV imorgon på påskfest, det blir säkert kul. Och jag jobbar så klart. I vanlig ordning!!!!

Hjärtat och jag hyrde en dvd oxå i kväll, en verklighetsbaserad film som var helt ok, men hemsk. Kan nog rekomendera den med visst förbehåll att den är riktigt gripande. Filmen heter American Crime och i rollerna finns bla. Ellen Page och Catherine Keener.
Jennifer somnade i soffan hos oss, storebror sov ju hos moster och då måste hon ju få nån fördel hemma, annars är det orättvist enligt henne! Hon vet vad hon vill den lilla damen, undrar hur det gått till??
Vår värme panna har strulat oxå, har stannat flera gånger nu under veckan som gått, och det blir ganska kallt när man ska duscha!! Men Peter har fixat och donat, rensat och silat och bytat filter ochg spridare men inget hjälper, och nu har här varit en rörläggare och kollat allt ok. Den var fel inställd bara och nu skulle allt gå som det skulle och efter grillningen så hade vi typ 2-3 liter olja på golvet i källaren!!! Typiskt pannan söner !!! Nej inte det oxå, ja så då kommer rörläggaren i morgon igen för att byta en "pump" typ som tar fram oljan från tanken till pannan, det var den som var sönder. Tack och godnatt , vi får se vad detta kalaset går på...

Nä, nu är det kisse dax för hunden och sen kallar sängen...

Inga kommentarer: